Roskilde sejlklub tager i det kommende efterår initiativ til noget nyt – nemlig at give alle der har lyst mulighed  for at opleve fjorden i mørke.

Når mørket sænker sig, finder vi lanternerne frem, tager redningsvestene på og fordeler os på kølbåde, joller, kajakker og følgebåde.

Formålet er at opleve fjordens lyde og signaler om natten, lære hvordan vi navigerer,  når det er mørkt og hvad der er vigtigt i forhold til sikkerheden.

Alle, der dukker op i uge 41, vil kunne opleve såvel kajakroere som jollesejlere med lys på vandet og erfarne skippere tilbyder at tage interesserede  med ombord på en lille tur på vandet.

Alle ugens hverdage  vil klubhuset være åbent i aftentimerne, hvor der vil være adgang til klubbens baderum, køkken – og skipperstue.

Ved klubbens bro vil der alle ugens dage fra kl. 19.30 – ca. 21.30 være mulighed for at få sig en dukkert, varme sig i den mobile sauna og kigge på himlen og mørket fra vildmarksbadet.

I klubhuset kan deltagerne teste deres viden om fjordens og søfartens afmærkninger og signaler om natten.  Der vil være mulighed for at grille sin medbragte mad og at købe færdiglavet suppe.

Der vil alle dagene være medlemmer, der på frivillig basis styrer og timer deltagelsen, så alle kommer til faciliteterne  og forhåbentlig får en tryg og spændende oplevelse.

Sæt allerede nu x i kalenderen og få senere mere information om Eventet på rosejl.dk og på Facebook – Roskilde sejlklub 

 

Vi glæder os til at både voksne og  børn, erfarne og uerfarne , medlemmer og ikke-medlemmer får mulighed for at opleve nationalparken i mørke.